tisdag 4 februari 2014

Superfront









I samma takt som IKEA växer och blir allt större och större här i Sverige, så växer det även fram företag som har som affärsidé att göra möbler från IKEA lite mer personliga och kanske lite lyxigare. 
Vi har t ex Bemz som framgångsrikt gör nya överdrag till soffor och fåtöljer från IKEA. Om Bemz, som startade sin verksamhet 2004, anses gammal i gemet, så kan man nog påstå att Superfront är desto mer en nykomling. 
Stockholmsbaserade Superfront har sen våren 2013 kunnat erbjuda oss luckor, toppskivor, beslag och ben till IKEAs serier Bestå, Pax och Faktum. Med material som koppar, läder, marmor och snygga mönsterfräsningar i t ex ask, så kan man själv designa en möbel med ett nytt och personligt utseende. 
Superfront har ett showroom i Mood-gallerian. 




Denna vecka sparkar Stockholm Furniture Fair igång, och lagom till mässan kommer Superfront ut med lite nyheter. Serien Naked är omålad, lackad mdf. Nyhet för i år är även Dice, tärningsformat handtag som finns i mässing, koppar och stål. Dessutom släpper de en ny färg, lime pie yellow. Mycket fint!


Jag har idag beställt dessa fantastiska mässingshandtag "Butterfly" från Superfront, till vår dotters byrå. Kommer bli så fint!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar